Begeleiden

Boeien door verrassende invalshoeken!

Erik Back heeft ruime ervaring als agrarisch ondernemer, bestuurder en manager. Deze ervaringen deelt hij graag met anderen. Dat doet hij onder andere met het geven van lezingen en presentaties. Op een inspirerende en eigentijdse wijze neemt hij u graag mee in de wereld van de agrarische sector. Maar ook over andere onderwerpen is hij graag bereid een lezing te geven. Eén ding is zeker; met zijn verrassende invalshoeken weet hij zijn toehoorders te boeien.

Dagvoorzitterschap

Naast het geven van lezingen kan hij ook optreden als dagvoorzitter. Met strakke hand, maar altijd met het oog voor wat er om hem heen gebeurt, weet hij een discussie in goede banen te leiden en de deelnemers te prikkelen tot mooie uitspraken.

Team begeleiding

Ook het begeleiden van een team behoort tot de mogelijkheden. We analyseren de diverse rollen en taken en kijken naar de kwaliteiten van de medewerkers. En dan is het de kunst om die met elkaar te verbinden. We hebben daarbij steeds een duidelijk doel voor ogen: mensen in hun kracht zetten, zodat ze waarde toevoegen aan uw project of organisatie.

Interesse?

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op voor een afspraak!

 


    (dag) voorzitterschaplezingenteambegeleiding

    50924297 - perfect business partnership as a connecting puzzle shaped as two trees in the form of human heads connecting together to complete each other as a corporate success metaphor for cooperation and agreement as equal partners.