Over ons

Daadkrachtig, doortastend en doelgericht aan de slag!
KR8 Consultancy gelooft in de kracht van verbinding en samenwerking. Waar mensen met elkaar samenwerken en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, daar ontstaat energie. De juiste energie om krachtige resultaten te boeken. Daar zetten we ons graag voor in. Wij maken op deze manier van uw plan een succesvol project. Daadkrachtig, doortastend en doelgericht gaan we aan de slag. Altijd met respect voor de betrokkenen.

Hoe werkt dat?

Er ligt een uitdaging in een gebied of u heeft een plan om iets op te zetten. Draagvlak van betrokkenen en oog voor ieders belang is essentieel. Dan komt KR8 Consultancy in beeld. We gaan het gesprek aan met alle partijen. We luisteren, vragen door, voelen aan wat de situatie is en maken een heldere analyse. Op basis daarvan schrijven we een plan van aanpak of een projectvoorstel.

Projecten

Als het project van start gaat, dan weet KR8 Consultancy de juiste mensen te vinden die er een succes van kunnen maken. Van projectleider tot procesmanager en van communicatieadviseur tot projectondersteuner. Wij zetten ze in hun kracht!

Inspireren

Wilt u uw medewerkers, betrokkenen bij een plan of leden van uw vereniging inspireren? Ook dat kan via KR8 Consultancy. U kunt ons inhuren als coach, motivator, voor lezingen over verschillende onderwerpen of als dagvoorzitter.
50924297 - perfect business partnership as a connecting puzzle shaped as two trees in the form of human heads connecting together to complete each other as a corporate success metaphor for cooperation and agreement as equal partners.