Wie we zijn

Bestuurders, ondernemers, bruggenbouwers!

De drijvende kracht achter KR8 Consultancy is Erik Back. Bij KR8 geloven we in verbinding; Erik werkt niet alleen. Binnen KR8 zijn verschillende consultants actief. Ieder met een eigen achtergrond, kennis en capaciteiten, maar allemaal actief voor uw opdracht. We vinden per opdracht de passende consultant, afhankelijk van uw vraag.

Gevoel voor mensen en verhoudingen

De consultants van KR8 zijn allemaal ervaren en hebben veel gevoel voor mensen en verhoudingen. Erik coördineert alle projecten voor alle opdrachtgevers, zodra we een aanpak hebben gaat het erom de juiste mensen te verbinden en ervoor te zorgen dat de neuzen dezelfde kant uit staan.

Over Erik: Bruggenbouwer bij uitstek

Op zijn eigen boerderij staat hij dagelijks met beide benen op de grond. Krachtig en doelgericht, dat is Erik. Als bestuurder, als ondernemer en als bruggenbouwer.

Hij heeft ervaring met besturen van organisaties, heeft gewerkt in diverse managementfuncties en als projectleider. Daarnaast bestiert hij in zijn woonplaats Lutten een eigen melkveehouderij met 140 koeien. Een man die weet waar hij het over heeft en van aanpakken weet!

50924297 - perfect business partnership as a connecting puzzle shaped as two trees in the form of human heads connecting together to complete each other as a corporate success metaphor for cooperation and agreement as equal partners.

Meer weten over Erik Back?

Bekijk zijn profiel op Linkedin

10503
LTO Noord Congres